Loading…
Siguranța dumneavoastră reprezinta misiunea noastră!
Sunteți pe mâinile cele mai bune!
Despre noi CyberByte

Servicii de securitate cibernetică ireproșabile

Viziune

Viziunea noastră este să fim o companie recunoscută la nivel mondial ca fiind una dintre cele mai credibile companii de securitate cibernetică, prin furnizarea de servicii remarcabile și rezultate superioare clienților noștri.

Misiune

Misiunea noastră este să creăm și să susținem un spațiu cibernetic mai sigur și să oferim clienților noștri garanția că afacerile lor sunt în siguranță și că nici un intrus nu le va ataca.

Valori

Profesionalismul

Echipa noastră este formată din profesioniști cu multiple specializări și certificări în domeniul securității cibernetice.

Lucrul în echipă

Lucrând în echipă, specialiștii noștri vor găsi cele mai bune soluții pentru problemele cu care se confruntă clienții noștri.

Confidențialitate și încredere

Normele etice și profesionale ale companiei noastre se bazează pe confidențialitate, încredere și imparțialitate în relația cu clienții.

Promptitudine

Echipa noastră de specialiști este la dispoziția clienților, acționând prompt pentru realizarea obiectivelor, anticiparea provocărilor și identificarea soluțiilor în timp util.

Oferim cele mai bune servicii de securitate cibernetică. Avem o experiență vastă în tot ceea ce înseamnă securitatea cibernetică, vă putem oferi întotdeauna cel mai ridicat grad de securitate în materie de: Penetration Testing/Ethical Hacking, analiză malware, analiză de risc și a gradului de risc, investigare de tip Red Team, incident response, digital forensics, certificare și acreditare PCI DSS si GDPR. Securitatea clientului și a noastră este pe primul plan în cadrul CyberByte. Dedicarea față de securitatea cibernetică ne ajută să fim întotdeauna cei mai buni și cei mai informați în acest domeniu. Scopul final fiind acela de a oferi întotdeauna clienților noștri cea mai bună protecție împotriva oricarui tip de atac informatic ce poate pune în pericol informațiile și datele pe care aceștia le dețin. Reușim întotdeauna unde alții eșuează deoarece suntem mereu dedicați și devotați principiilor noastre, având o atitudine pragmatică asupra abordării riscului și securității pe care o oferim clienților noștri.

Nu ne mândrim, lăsăm faptele să vorbească! Suntem una dintre puținele companii certificate de către OSCP, OSCE, CeH, CREST, QSTM și Advanced Threat Methodology.

CyberByte este mereu acolo pentru clienții săi. Oferim numai servicii de înaltă calitate în care primează mulțumirea clienților, aceștia având întotdeauna siguranța că au langă ei un partener capabil și informat, ce permanent excelează în ceea ce face, lucru evidențiat și de presa internațională.

About CyberByte About CyberByte

Portofoliu

146
Proiecte Finalizate
173
Clienți Mulțumiți
197
Penetration Tests
754
Analize Malware
Services CyberByte

Serviciile Noastre

Ai nevoie de o mână de ajutor? Noi suntem soluția cea mai potrivită!


În ziua de azi a fi mereu cu un pas înaintea tuturor face întotdeauna diferența dintre succes și eșec! Cu noi puteți evita pierderile materiale și de imagine ce survin în urma unui atac cibernetic.

Doarece ne dorim să excelăm, în cadrul CyberByte am creat Divizia de Analiză și Identificare a atacurilor cibernetice, ce detectează și anihilează cu ușurință și profesionalism orice atac cibernetic inainte ca acesta să poată crea pagube iremediabile companiei dumneavoastră.

Divizia de Analiză și Identificare a atacurilor cibernetice este specializată în identificarea, analiza, monitorizarea și anihilarea oricărui tip de atac cibernetic ce poate veni inclusiv dinspre perfidul Dark Web.

Experții noștrii sunt specializați în: audite de securitate a platformelor web, serverelor, calculatoarelor și rețelelor intranet, infrastructurii intranet, testarea și îmbunătățirea securității oricărui tip de software sau baze de date, Social Engineering, securizarea și evaluarea VPN-urilor și a punctelor de acces la distanță, testarea integrității rețelelor Wireless, testarea și securizarea aplicațiilor mobile, asigurarea și testarea integritătii transmisiunilor prin VOIP, analiză de tip Red Team, analiza codului sursă a software-ului înainte de lansare.

Penetration Testing

Penetration Testing (pen testing) cunoscute și sub numele de Ethical Hacking (hacking-ul etic), reprezintă un proces prin care un sistem informatic este atacat deliberat în scopul evidențierii eventualelor probleme de securitate cibernetică. Aceste teste reprezintă o componentă de bază ce este utilizată în cadrul simulării atacurilor cibernetice asupra rețelelor clientulului de către experți acreditați, pe parcursul auditelor de securitate cibernetică. Testele noastre se desfăsoară după o schemă împărțită metodic în 7 pași bine definiți: Investigare, Mapare, Atac, Exploatare a Vulnerabilităților, Curățare, Întocmirea Raportului. La finalul acestora experții noștri conferă clientului siguranța că ceea mai bună soluție de securitate cibernetică împotriva oricărui tip de atac cibernetic a fost implementată.

Aceste audituri de securitate sunt utilizate și în investigațiile avansate de tip Red Team, pe care compania noastră le oferă. Investigarea de tip Red Team reprezintă un test de securitate de mare anvergură a întregii companii testate, având o gamă largă de metodologii pe care le abordează în desfasurarea ei, cu scopul de a oferi un raport eficient și soluții de securitate ce protejază clientul. Pe parcursul unei investigații de tip Red Team, experții noștrii abordează multiple căi de atac asupra companiei testate, aplicând tehnici directe și indirecte de social engineering, familiarizarea, atât fizic cât și tehnic, cu locul ce urmează a fi testat, probarea sistemelor de securitate deja existente, folosirea de tehnici avansate de tip red herring asupra angajaților, impreună cu multe alte tehnici ce vor fi special adaptate fiecărui tip de situații în parte, toate cu scopul de a dezvălui și forma o imagine completă a breșelor de securitate existente în cadrul companiei testate.

Odată incheiată o investigație de tip Red Team, clientului îi este pus la dispoziție:
Raportul complet și cuprinzător bazat pe domeniul de lucru predefinit anterior de către acesta;
Avertismente și metode de prevenire sau amortizare a daunelor ce pot proveni în urma unui atac cibernetic;
Listă detaliată ce include toate tehnicile, metodele și procedeele utilizate pe parcursul întregului test.

Analiză Malware

Analiza Malware este un proces întreprins de către experții în securitate cibernetică cu scopul de a examina un software malițios deja prezent într-un sistem informatic. Examinarea se realizează prin descompunera malware-ului pentru a-i întelege modul de operare. Analiza malware se poate realiza în două moduri:
Analiză malware statică, realizata prin tehnica numită reverse-engineering în care malware-ul este inspectat și dezasamblat; Analiză malware dinamică, ce reprezintă studierea malware-ului în timp ce acesta acționează. Datorită experților de top ce sunt prezenți în cadrul acestei companii, CyberByte poate realiza ambele tipuri de analiză la cererea clientului, acesta din urmă dobândind capabilitatea de a înțelege cum îi este afectat sistemul informatic, cât și modul de operare și scopul pe care îl are malware-ul prezent în sistemul său, identificând în anumite cazuri o posibilă infectare de către un competitor.

Divizia de Analiză și Identificare a atacurilor cibernetice analizează și monitorizează orice tip de atac cibernetic ce poate veni inclusiv dinspre perfidul Dark Web. Fiind capabilă să identifice imediat dacă o rețea a fost compromisă, să ofere informații detaliate despre originilie atacatorului sau a grupului ce lansează atacul, să detecteze și să prevină orice tip de vulnerabilitate ce poate apărea sau este deja prezentă în: sistemele cibernetice de control industrial (ICS), rețelele Wi-Fi și sistemele GPS. Toate aceste cu scopul declarat de a oferi clientului avantajul de care are nevoie pentru a lua deciziile cele mai bune, la momentul potrivit, bazate pe soluții practice și ușor de implementat în ceea ce privește securitatea cibernetică a companiei sale. Suportul oferit variază, CyberByte oferind rapoarte singulare sau monitorizare cu actualizări zilnice comunicate verbal sau în scris, în funcție de dorința fiecărui client în parte.

Incident Response

Acțiunea de tip Incident Response reprezintă un serviciu oferit de către CyberByte prin Divizia de Acțiune Imediată Asupra Sistemelor Cibernetice Atacate, imediat ce un atac cibernetic a avut loc asupra unei companii. Divizia de Acțiune Imediată Asupra Sistemelor Cibernetice Atacate sunt cei care actionează imediat ce un atac cibernetic a fost raportat, având ca unic scop analizarea și anihilarea lui în cel mai scurt timp, minimizând astfel pierderile colosale ce pot rezulta în urma unui astfel de incident. Dacă o companie a fost atacată cu succes, în funcție de caz și priceperea atacatorului, poate dura zile, luni sau chiar ani ca breșa de securitate să fie detectată sau, în unele cazuri, închisă de către atacator odată ce a obținut sau exploatat ceea ce își dorea.

Atacatorii din mediul cibernetic au evoluat odată cu timpul, ei reușind să își dezvolte metode din ce în ce mai sofisticate și mai periculoase de a exploata companiile atacate și datele acestora. Spionajul cibernetic și numărul tot mai mare și variat de atacuri cibernetice sunt motivul pentru care Divizia de Acțiune Imediată Asupra Sistemelor Cibernetice Atacate reprezintă alegerea cea mai înțeleaptă când compania și datele companiei dumneavoastră sunt în pericol. Divizia de Acțiune Imediată Asupra Sistemelor Cibernetice Atacate a CyberByte vă va oferi suportul necesar: prezervând și utilizând cât mai bine probele ce apar în urma unui atac prin intruziune în vederea determinării identității atacatorului și a unui eventual atac ulterior minimizând sansele ca acesta să aibe succes. Totodată se angajază în menținerea unei căi de comunicare și interacțiune facilă atât cu autoritătile, cât și cu managementul companiei afectate.
Fiecare acțiune a Diviziei de Acțiune Imediată Asupra Sistemelor Cibernetice Atacate CyberByte începe atunci când o companie îi solicită ajutorul, raportând o breșa de securitate în sistemul informatic. Actiunea se desfăsoară în 5 pași:
Prezervarea probelor de intruziune;
Investigara gradului de afectare și a tipului de atac;
IÎntocmirea unui raport oficial adresat superiorilor companiei ce cuprinde tipul de incident, gradul de afectare și măsurile ce trebuie implementate pentru a evita un alt atac cibernetic;
Eliminarea pericolului din sistem, urmată de readucerea la forma funcțională;
Oferirea unui raport detaliat a tuturor operațiuniilor întreprinse pe perioada de acțiune.

Evidențiera și identificarea atacatorului sau a grupului de atacatori ce au utilizat tactici, tehnici și proceduri (TTPs) în timpul atacului. Monitorizarea in vederea detectării eventualelor atacuri ce au loc asupra: sistemelor cibernetice de control industrial (ICS), retelelor Wi-Fi și sistemelor GPS. Scopul nostru este să livrăm clientului, la momentul oportun, cele mai bune informații dispuse în soluții practice și fiabile pentru securitatea companiei sale. Evaluările privind riscul și gradul de risc al unui atac informatic pot fi oferite clientului în funcție de dorința acestuia, acestea variind de la rapoarte singulare până la asistență zilnică comunicată în scris sau verbal, după caz.

Numere Telefon
Fix: +4 0371382683
Fax: +4 0372004395
Adresă sediu:
96B Bulevardul Basarabia
Bucuresti
Romania
Office E-Mail:


Adresă rapoarte false-pozitive:
Scroll Up