GAZDUIRE WEB SI SERVER DEDICAT

Securitate cibernetică ireproșabilă

Avand o vasta experienta in tot ceea ce tine de securitatea web, putem oferi clientilor nostri un mediu securizat pentru dezvoltarea afacerii.

Suntem singura companie din Romania care ofera un serviciu de gazduire web si servere dedicate cu un nivel maxim de securitate cibernetica si audituri de securitate „penetration test“ customizate.

CyberByte
Despre Noi
 • Viziune

  Viziunea noastră este să fim o companie recunoscută la nivel mondial ca fiind una dintre cele mai credibile companii de securitate cibernetică, prin furnizarea de servicii remarcabile și rezultate superioare clienților noștri.

 • Misiune

  Misiunea noastră este să creăm și să susținem un spațiu cibernetic mai sigur și să oferim clienților noștri garanția că afacerile lor sunt în siguranță și că nici un intrus nu le va ataca.

 • Profesionalism

  Echipa noastră este formată din profesioniști cu multiple specializări și certificări în domeniul securității cibernetice.

 • Lucrul în echipă

  Echipa noastră este formată din profesioniști cu multiple specializări și certificări în domeniul securității cibernetice.

 • Confidențialitate și încredere

  Normele etice și profesionale ale companiei noastre se bazează pe confidențialitate, încredere și imparțialitate în relația cu clienții.

 • Asistenta Clienti

  Oferim cel mai bun serviciu de asistenta clienti si incident response.

Promptitudine și seriozitate
Ce oferim

Echipa noastră de specialiști este la dispoziția clienților, acționând prompt pentru realizarea obiectivelor, anticiparea provocărilor și identificarea soluțiilor în timp util.

Oferim cele mai bune servicii de securitate cibernetică. Avem o experiență vastă în tot ceea ce înseamnă securitatea cibernetică, vă putem oferi întotdeauna cel mai ridicat grad de securitate în materie de: Penetration Testing/Ethical Hacking, analiză malware, analiză de risc și a gradului de risc, investigare de tip Red Team, incident response, digital forensics, certificare și acreditare PCI DSS si GDPR.

Securitatea clientului și a noastră este pe primul plan în cadrul CyberByte. Dedicarea față de securitatea cibernetică ne ajută să fim întotdeauna cei mai buni și cei mai informați în acest domeniu. Scopul final fiind acela de a oferi întotdeauna clienților noștri cea mai bună protecție împotriva oricarui tip de atac informatic ce poate pune în pericol informațiile și datele pe care aceștia le dețin.

Reușim întotdeauna unde alții eșuează deoarece suntem mereu dedicați și devotați principiilor noastre, având o atitudine pragmatică asupra abordării riscului și securității pe care o oferim clienților noștri.

Ce oferim?
Gazduire Web si Server Dedicat
 • Web Hosting

  Site-ul web al oricarei companii este cartea ei de vizita catre potentialii clienti. In urma numeroaselor audituri web efectuate am observat cu ingrijorare ca, 7 din 10 siteuri web au vulnerabilitati critice. De aceea, am decis lansarea serviciului de gazduire web (web hosting) si server dedicat.

 • Audit de securitate

  Fiecare client va beneficia gratuit de un audit de securitate cibernetica – penetration test la fiecare 4 luni. Auditul va fi insotit de un raport si o analiza de risc asupra amenintarilor cibernetice relevante nisei dumneavoastra. Auditul de securitate se poate efectua si in avans, in cazul in care clientul lanseaza sau updateaza noi servicii.

 • Găzduire securizată

  Cu pachetele noastre de găzduire web (web hosting) securizat, o sa beneficiati gratuit de protectie impotriva atacurilor web si malware. Nu trebuie sa va mai faceti grija ca site-ul dumneavoastra va putea fi spart de catre hackeri.

 • Monitorizare si protectie server

  La cerere putem monitoriza traficul facut de catre persoanele care acceseaza siteul sau serverul dedicat cu tool-uri profesionale de incident response. Cand se va detecta o activitate suspicioasa, echipa noastra de specialisti va lua toate masurile necesare pentru a va proteja datele.

 • Monitorizare malware

  Serviciile noastre de monitorizare malware si fisiere suspecte vor fi activate si veti aveti acces la panoul de control imediat ce serviciile de gazduire (web hosting) sau server dedicat vor fi active.

Servicii incluse
Pe scurt

Avand o gazduire web sau server la noi, beneficiati de urmatorul pachet de servicii incluse:

 1. 1. o gazduire site (web hosting) sau un server dedicat complet securizat cu un uptime de peste 99%
 2. 2. trei audituri de securitate gratuite – penetration test – insotite fiecare de un raport de analiza de risc (daca ati dori sa contractati un audit de securitate la oricare firma pretul ar incepe de la minim 500 EUR – alegand firma noastra beneficiati de 3 audituri de securitate gratuite plus siguranta ca datele dumneavoastra sunt protejate de catre o firma specializata in securitatea cibernetica)
 3. 3. suport clienti si incident response personalizat
 4. 4. serverele noastre vor fi personalizate in functie de nevoile clientului

Cand alegeti o solutie securizata de gazduire web sau server dedicat, nu veti mai avea grija ca site-ul sau serverul dumneavoastra va mai fi spart. O sa primiti servicii de inalta calitate si o protectie activa in timp real a datelor. Serverele noastre sunt verificate zilnic de catre inginerii nostri pentru a furniza cele mai bune servicii clientilor nostri.

Ne place să excelam
Certificări

Nu ne mândrim, lăsăm faptele să vorbească! Suntem una dintre puținele companii certificate de către :

 • OSCE
 • OSCP
 • CeH
 • CREST
 • QSTM
 • Advanced Threat Methodology

CyberByte este mereu acolo pentru clienții săi. Oferim numai servicii de înaltă calitate în care primează mulțumirea clienților, aceștia având întotdeauna siguranța că au langă ei un partener capabil și informat, ce permanent excelează în ceea ce face, lucru evidențiat și de presa internațională.

ce spun
Clienții

Am ales CyberByte si sunt foarte multumit

Servicii ireprosabile si un grad ridicat de securitate cibernetica.

Radu Paraschiv

Manager Firma IT

Datele din serverele mele sunt in siguranta

Multumesc CyberByte pentru serviciile oferite. Sunteti cei mai tari.

Ioana Lupescu

Manager Firma Contabilitate

Va multumesc pentru serviciile voastre premium

Nu am intalnit servicii mai bune in Romania de web hosting.

Sergiu Victor

Manager firma IT